VIDEO NGA PROGRAME TV:


Your browser doesn't support HTML5 video.

Top Show, Top Channel
20/02/2018
Tema: "Çfare hane femijet?". Të ftuar në studio me Alban Dudushin janë Blerina Bombaj, Arlinda Garuci, Larisa Haxhi, Florian Agalliu, Alkerta Ibranji, Ersida Teliti, Ina Kasimati dhe Aulona Musta.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pasdite, Top Channel
19/02/2018
Tema: "Menuja e re e ushqimit në kopshtet e Tiranës". Si do të ushqehen fëmijët në kopshtet e Tiranës? Te ftuar: Arlinda Garuci, Alma Demiraj, Mirela Dibra dhe Jolanda Hysko.