Qendra e dobësimit EquiLybra

EquiLybra është qendra më moderne e dobësimit në kryeqytet dhe ndodhet në një zonë qendrore të qytetit. Qendra fillon aktivitetin në Mars të vitit 2014 dhe drejtohet nga nutricioniste Arlinda Garuci.
Fotot e qendrës » 
Qendra EQUILYBRA përdor një kit aparaturash italiane të gjeneratës së fundit, të specializuara në dobësim dhe tonifikim të trupit.

Me sloganin "Mirë se vini në të ardhmen", ky set aparaturash po konsiderohet një mrekulli nga klientët dhe ka arritur që brenda një kohe të shkurtër të jetë numër 1 në sektorin e aparaturave që përdorin teknologjinë e avancuar për dobësim dhe tonifikim.

Por le të shikojmë në detaj karakteristikat e aparaturave:

Programi Personal

SLIM UP® STATION
PROGRAMI PERSONAL është një pajisje e fundit, e cila ndihmon për të ndjekur hap pas hapi klinetin dhe përcakton një trajtim të personalizuar nëpërmjet aparaturave të tjera. Programi personal që realizon kjo pajisje merr parasysh shkaqet fiziologjike dhe teknologjike për të cilat janë projektuar aparaturat për trajtimin në dobësim dhe tonifikim, si dhe karakteristikat morfologjike dhe pamjen e personit...
LEXO MË SHUMË

Elektrostimulator

SLIM UP® MUST
ELEKTROSTIMULATORI përbëhet nga një burim rrezesh infra të kuqe dhe një elektrostimulator muskular. Aplikimi i tyre mundëson dobësim, modelim në pjesët e duhura dhe tonifikim të muskujve. Me elektrostimulatorin arrijmë të eliminojmë yndyrën e tepërt të lokalizuar në bark, vithe e kofshë. Gjithashtu kjo aparaturë ofron një përgjigje konkrete për problemin e celulitit...
LEXO MË SHUMË

Sauna Me Infra

SLIM UP® STEAM
SAUNA është nderthurja e avullit, rrezeve infra të kuqe dhe aromaterapisë.
1- Eleminon shumë qeliza të vdekura dhe kryen ajrosjen e lekurës përmes djersës, toksinat dhe mbetjet e trupit nga lëkura.
2- Në rastet e mbipeshës dhe obezitetit, stimulon metabolizmin në sajë të ngrohjes infra të kuqe që arrijne të depërtojnë thellë dhe shumë më mirë se metodat e tjera...
LEXO MË SHUMË

Drenazh/presoterapi

SLIM UP® DRAIN
PRESOTERAPIA është një aparaturë e sofistikuar elektronike, e cila shërben për drenazhin dhe presomasazhin në të gjithë trupin dhe bën zhbllokimin drastik të qëndërave limfatike. Presoterapia është një aleat i vlefshëm kundër celulitit. Veprimi i saj nxit qarkullimin, ndihmon trupin për të eliminuar lëngjet e tepërta, duke bërë një reduktim të celulitit. E ndihmuar edhe nga trajtime të tjera ose me grafik specifik arrin të nxjerrë ne pah në maksimum përbërësit aktivë të aplikuar...
LEXO MË SHUMË

Radiofrekuenca

BIO LIFE PORATION
BIO LIFE PORATION është një aparaturë e gjeneratës të së ardhmes. Sot paraqitet tek të rejat e fushës estetiko-mjekesore mbarëbotërore, e cila i vjen në ndihmë atyre që po dobësohen e duan të parandalojnë humbjen e elasticitetit të lëkurës, si dhe të gjithë atyre që tashmë e kanë humbur atë, sepse Radiofrequenza është një metodikë joinvazive, e cila riaktivizon eko-sistemin e lekurës...
LEXO MË SHUMË

Lipo Lazer

LIPOLASER
LIPO LAZERI lëshohn energji të ulët lazeri dhe trajtimi për humbjen e yndyrës është krejtësisht jo invaziv, i sigurt dhe nuk ka efekte anësore. Energjia lazer depërton në sipërfaqen e lëkurës dhe stimulon membranat e yndyrës, duke bërë që qelizat e yndyrës te zvogëlohen. Trigliceridet yndyrore rrjedhin nga membranat qelizore të prishura dhe derdhen në hapësirën intersticionale, ku ato gradualisht kalojnë nëpër funksionet natyrore metabolike të trupit pa asnjë efekt të dëmshëm fiziologjik. Ky proces ul ndjeshëm yndyrën tek pacientët...
LEXO MË SHUMËSHËRBIME TË TJERA: