ARLINDA GARUCI

Nutricioniste
Arlinda Garuci ka studiuar Erboristeri, Alimentazione dhe Shkencë e Teknologji Ushqimore në Itali, Master në "Shkencat e të ushqyerit dhe aplikim dietik" në Universitetin Sapienza, Romë. Ka punuar në Erboristeri dhe gjithashtu në Farmaci (Reparti Omeopatik) e më pas, si nutricioniste për dieta individuale në një qëndër dobësimi në Milano. Pas këtyre eksperiencave të bukura në Itali, në Mars 2014, hap qendrën e dobësimit EQUILYBRA në Tiranë, për ti dhënë përgjigje çdo problemi në lidhje me mbipeshën, nënpeshën dhe modelimin e trupit.

Ka punuar si nutricioniste pranë Spitalit Amerikan 3 në Tiranë dhe aktualisht është lektore për nutricionin në Bio Save Tirana. Nëse e keni të pamundur të paraqiteni pranë qendrës EquiLybra në Tiranë, tani mund të merrni një regjim ushqimor të personalizuar on-line.

DIETA ONLINE


Multimedia

PROGRAME TV:

TOP SHOW, TOP CHANNEL

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tema: "Çfarë hanë fëmijët?"

Të ftuar në studio me Alban Dudushin janë Blerina Bombaj dhe Arlinda Garuci.
20/02/2018

PASDITE, TOP CHANNEL

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tema: "Menuja e kopshteve"
Te ftuar: Arlinda Garuci, Alma Demiraj, Mirela Dibra dhe Jolanda Hysko.
19/02/2018
Më shumë video

BOTIME NË REVISTA:

Më shumë

SHËRBIME TË TJERA: