Kjo faqe përdor cookies vetëm për statistika. Më shumë info  

ELEKTROSTIMULATOR MUSKULAR ME INFRA TË KUQE

Kjo është një aparaturë e fundit, e cila përbëhet nga një burim rrezesh infra të kuqe dhe një elektrostimulator muskular.
Aplikimi i tyre mundëson dobësim, modelim në pjesët e duhura dhe tonifikim të muskujve.
Me këtë aparaturë arrijmë të eliminojmë yndyrën e tepërt të lokalizuar në bark, vithe e kofshë dhe në të njëjtën kohë të rrisim tonifikimin e muskujve.
Gjithashtu kjo aparaturë ofron një përgjigje konkrete për problemin e celulitit.

Disponon edhe një seksion për trajtimin e muskujve të fytyrës, duke përdorur një valë shumë të ëmbël që kalit dhe ngre këta muskuj të hollë.
Kjo aparaturë është fryt i një projekti të gjatë kërkimor, efikasiteti i të cilës është verifikuar shkencërisht në të gjitha aspektet mjekësore, teknike dhe normative.






Your browser doesn't support HTML5 video.


Blvd. Bajram Curri, Nd 124 (Prapa Kinema Agimit)
TIRANË
Cel: 069 2029892
E-mail: arlindagaruci@gmail.com