DRENAZH/PRESOTERAPI


DRENAZH/PRESOTERAPI është një aparaturë e sofistikuar elektronike, e cila shërben për drenazhin dhe presomasazhin në të gjithë trupin dhe bën zhbllokimin drastik të qëndërave limfatike. Presoterapia është një aleat i vlefshëm kundër celulitit. Veprimi i saj nxit qarkullimin, ndihmon trupin për të eliminuar lëngjet e tepërta, duke bërë një reduktim të celulitit. E ndihmuar edhe nga trajtime të tjera ose me grafik specifik arrin të nxjerrë ne pah në maksimum përbërësit aktivë të aplikuar.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tre pjesë të ndryshme të kesaj veshjeje, lejojnë për të trajtuar veç e veç gjymtyrët më të ulët, gjymtyrët e sipërme dhe seksionin koke-fytyrë. Kjo makineri ka një avantazh në ndjenjën e përgjithshëme të mirëqenies dhe relax te këmbëve, që e bën te dëshiruar dhe të përshtatshëm për të gjithë. Për ata që vuajnë nga venat me variçe, pamjaftueshmeri të zemres apo tromboza arteriale, rekomandohet një konsultim me mjekun para se të bëhen seancat.

APARATURA TË TJERA: