Kjo faqe përdor cookies vetëm për statistika. Më shumë info  

Kur flitet për "Rimodelim të trupit", të gjithëve mund ti shkoje mendja tek ndërhyrjet kirurgjikale që nuk i pëlqejnë askujt. EQUILYBRA ka mjetet për të modeluar trupin tuaj jo me anë të kirurgjisë, por me aparatura moderne MADE IN ITALY.

Ka disa persona që kanë probleme me mbipeshën, por gati të gjithë kemi probleme me zona të veçanta të trupit tonë që kanë nevojë për trajtim.

Rreth 90% e grave nuk pelqejnë trupin e tyre dhe shohin këmbet shumë të mbushura, ijet tepër të gjëra, celulitin etj. etj.

A nuk është kështu?

Fajin nuk e kanë vetëm hormonet femërore. Është shumë e lehtë të fajësojmë hormonet dhe të themi se nuk ka asgjë për të bërë, kur në fakt egzistojnë mjetet që mund të rregullojnë dhe përmiresojnë dukshëm pamjen e trupit tonë dhe të asgjesojnë akumulimet e yndyrës në pika të padëshiruara.

Sot ka shumë më tepër vëmendje për atë që ne hajmë, sepse jeta po na detyron të bejme zgjedhje që ndikojnë ne trupin tonë. EQUILYBRA mundëson konsulencën dietike duke formuluar kështu dietën e saktë; edukon rregjimin ushqimor duke e kthyer në stil jetese të shëndetshëm dhe përcakton numrin e seancave të aparaturave për problemin përkatës.


SLIM UP MUST disponon 6 programe:
SLIM UP DRAIN disponon 13 programe.
SLIM UP STEAM disponon 5 programe
Të gjitha këto të ndërthurura profesionalisht me planin përkatës:

Slim - Dobesim

Tone - Tonifikim

Model - Modelim

Mass - Program I veçantë për obezitetin

Lipocell - Program për celulitin.

Your browser doesn't support HTML5 video.


Blvd. Bajram Curri, Nd 124 (Prapa Kinema Agimit)
TIRANË
Cel: 069 2029892
E-mail: arlindagaruci@gmail.com