Kjo faqe përdor cookies vetëm për statistika. Më shumë info  

DËSHMI ME FOTO:

Këto jane disa nga dëshmitë me foto para dhe pas trajtimit, të atyre që kanë pranuar ti bëjnë publike rezultatet e arritura në Qendrën e Dobësimit EquiLybra.Your browser doesn't support HTML5 video.


Blvd. Bajram Curri, Nd 124 (Prapa Kinema Agimit)
TIRANË
Cel: 069 2029892
E-mail: arlindagaruci@gmail.com