RADIOFREKUENCA

Bio Life Poration është një aparaturë e gjeneratës të së ardhmes. Sot paraqitet tek të rejat e fushës estetiko-mjekesore mbarëbotërore, e cila i vjen në ndihmë atyre që po dobësohen e duan të parandalojnë humbjen e elasticitetit të lëkurës, si dhe të gjithë atyre që tashmë e kanë humbur atë. Me anë të saj arrijmë:
Trajtim antirudhë për fytyrë, qafë, dekolte dhe bark.
Trajtim antiakne.
Rimodelim të trupit në rastet e adipozitetit të lokalizuar.
Rimodelim të trupit në rastet e celulitit.Your browser doesn't support HTML5 video.

Radiofrequenza është një metodikë joinvazive, e cila riaktivizon eko-sistemin e lekurës. Për indet e gjalla, ajo është një energji kuruese, e cila kundërshton me efikasitet shenjat e plakjes, duke përtërirë indet, rrit oksigjenimin e fytyrës, shkurton fibrat, në menyrë që te rikrijojë tendosjen e lekurës dhe deri duke dyfishuar prodhimin e kolagjenit te ri nga fibroblastet, si dhe shton elastinën e acidin hyjaluronik në mënyrë natyrale.

Vetëm 10 minuta pa asnjë gjilpërë apo dhimbje, për të injektuar ampula me përbërës që kanë peshë të lartë molekulare si acidi hyjaluronik, kolagjeni e vitaminat, nga sipërfaqja deri në shtresën më të thellë të lëkurës për rezultate afatgjata. Kjo energji gjithashtu rrit në mënyrë domethënëse drenazhin dhe ngrohtësia e saj që shkon deri në hypodermë, shkakton një zinxhir reaksionesh kimikë pozitive ku përfshihet përmirësimi i mikroqarkullimit, shtysa e duhur sistemit limfatik dhe shkrirja e qelizave dhjamore.
Kur bashkë me radiofrekuencën përdorim edhe elektroporatorin, që përveçse i bën një gjimnastikë në miniaturë muskujve të lëkurës, na bën të mundur që produktet e çmuara për lëkurën tonë të depërtojnë në shtresën e thellë të lëkurës. Ndërkohë që do të na duheshin 6 muaj përdorim i rregullt që një maskë e mirë për rastin tonë apo një serumi që të arrijë dermën, shtresën e thellë të lëkurës, me elekroporator krijojmë mikrokanale që e përçojnë produktin aty në 20 minuta.
Prodhimi i kolagjenit të ri shtohet 30% - 50% pas vetëm 2 orësh.
Stili i jetesës i gabuar, produktet kozmetike jo të duhura dhe plakja ndryshojnë strukturën e lëkurës.
Radio frekuenca nxit proceset e vetëriparimit dhe dermës deri në rigjenerim të plotë të saj.
Indet shfaqen menjëherë të rivitalizuar dhe ngjyra apo pamja e lekurës përmirësohet.

Rezultatet e Bio Life Poration në fytyrë sot janë quajtur: “lifting pa bisturi” dhe duken që në seancat e para. Përmirësimi vazhdon në ditët që vijojnë e qëndron në kohë.
Lëkura ndriçon e rrezaton jetë, rudhat e vogla zhduken e ato më të thellat sheshohen, aknet përthahen dhe poret zvogëlohen dhe trupi rimodelohet.
Për më shumë info, kontaktoni:
069 3755185

APARATURA TË TJERA: