Kjo faqe përdor cookies vetëm për statistika. Më shumë info  
KONTAKTONI:
EquiLybra është qendër dobësimi në Tiranë, e drejtuar nga nutricioniste Arlinda Garuci. Caktoni tani një takim dhe do ju propozojmë:
- Rrugëtimin ideal për të arritur obiektivat brenda afateve të caktuara nga kodi nutricional
- Metodologjitë më të përshtatshme për një zgjidhje efektive dhe afatgjatë
- Trajtimin bashkëkohor për dobësim apo anti-celulit, të fokusuar në zonat më problematike
- Regjimin ushqimor individual, pa përjashtime produktesh ushqimore

Mund të konsultoni faqen e paketave dhe listën e çmimeve, si dhe faqen e pyetjeve që na bëhen më shpesh.

Ju mirëpresim!


Orari: E Hënë - E Shtunë 09:00 - 19:30
Cel: 069 2029892
E-mail:
EquiLybra Blvd. Bajram Curri, Nd 124 (Prapa Kinema Agimit) TIRANË

Na ndiqni në faqen e rrjeteve sociale për të na dhënë mundësinë që të jemi akoma më pranë jush
Your browser doesn't support HTML5 video.

EquiLybra
Blvd. Bajram Curri, Nd 124 (Prapa Kinema Agimit)
TIRANË
Cel: 069 2029892
E-mail: arlindagaruci@gmail.com