PRODUKTE BIMORE

Erboristeria është e specializuar në përdorimin e bimëve mjeksore, të cilat janë dhe bazë për industrinë ushqimore, kozmetike, industrinë bimore dhe farmaceutike. Këto transformojnë bimët në produkte shëndetësore, kozmetike, ilaçe bimore. Mjekësi bimore do të thotë mbledhja ose prodhimi i bimëve mjekësore, përgatitja dhe përdorimi i tyre. Kurse fitoterapia i referohet përdorimit të substancave të përftuara nga bimët mjeksore në trajtimin e sëmundjeve të caktuara.

Të dyja janë gjithnjë e më të përhapuara në Evropë dhe janë praktikuar gjerësisht në vende të ndryshme të njohura zyrtarisht nga mjekë dhe erboristë të kualifikuar.

Të gjithë produktet që renditen në vijim janë ekskluzive nga EQUILYBRA dhe janë përgatitur nga Arlinda Garuci.

Produktet për kujdesin ndaj flokëve

Shampo për flokë të thatë.

Shampo për flokë të yndyrshëm.

Shampo kundër rënies së flokëve.

Shampo për flokë delikatë që këputen.

Shampo Trupi:
 • Anticelulit
 • Relaksuese
 • Tonifikuese

Krem fytyre


» Lëkurë normale

» Lëkurë e thatë

» Lëkurë e yndyrshme

» Lëkurë me akne

Enoliti - Verë mjeksore

Enolito është sinonim i "verës mjeksore". Jemi duke folur për një përgatitje farmaceutike në të cilën bima ose principet aktive janë vënë në verë apo të tretur në të, duke përfituar kështu një solucion idroalkolik, i cili përdoret për terapi të ndryshme.

Verë mjeksore kundër irritimit të hemorroideve.

Verë mjeksore kundër parazitëve intestinal, temperaturës.

Verë mjeksore që përmirëson procesin e tretjes.

Verë mjeksore kundër influencës dhe virozave

Verë mjeksore kundër enjtjes së këmbëve dhe kaviljeve.

Verë mjeksore sedative për kollën.

Verë mjeksore për rritjen e imunitetit dhe shtimin e energjisë. Ideale per lodhjen në stinën e pranverës.


PRODUKTET BIMORE

 •  VAJ KUNDËR STRIJEVE
  Produkt bimor ekskluziv i përgatitur nga Arlinda Garuci
  Lek: 4.000
  EUR 29
 •  SHAMPO PËR FLOKË/TRUP
  Produkt bimor ekskluziv i përgatitur nga Arlinda Garuci
  Lek: 2.500
  EUR 18
 •  BALSAM PËR FLOKË
  Produkt bimor ekskluziv i përgatitur nga Arlinda Garuci
  Lek: 2.500
  EUR 18
 •  KREM FYTYRE
  Produkt bimor ekskluziv i përgatitur nga Arlinda Garuci
  Lek: 2.000
  EUR 14
 •  KREM TRUPI
  Produkt bimor ekskluziv i përgatitur nga Arlinda Garuci
  Lek: 3.000
  EUR 21
 •  SCRUB TRUPI
  Scrub trupi
  Lek: 1.500
  EUR 11


SHËRBIME TË TJERA: