DIETA INDIVIDUALE

ARLINDA GARUCI
Nutricioniste
Arlinda Garuci ka studiuar Erboristeri, Alimentazione dhe Shkencë e Teknologji Ushqimore në Itali, Master në "Shkencat e të ushqyerit dhe aplikim dietik" në Universitetin Sapienza, Romë. Ka punuar në Erboristeri dhe gjithashtu në Farmaci (Reparti Omeopatik) e më pas, si nutricioniste për dieta individuale në një qëndër dobësimi në Milano. Pas këtyre eksperiencave të bukura në Itali, në Mars 2014, hap qendrën e dobësimit EQUILYBRA në Tiranë, për ti dhënë përgjigje çdo problemi në lidhje me mbipeshën, nënpeshën dhe modelimin e trupit.

Ka punuar si nutricioniste pranë Spitalit Amerikan 3 në Tiranë dhe aktualisht është lektore për nutricionin në Bio Save Tirana. Nëse e keni të pamundur të paraqiteni pranë qendrës EquiLybra në Tiranë, tani mund të merrni një regjim ushqimor të personalizuar on-line.

Your browser doesn't support HTML5 video.

DIETA INDIVIDUALE

QENDRA E DOBËSIMIT

EquiLybra është qendra më moderne e dobësimit në kryeqytet dhe ndodhet në një zonë qendrore të qytetit. Qendra fillon aktivitetin në Mars të vitit 2014 dhe drejtohet nga nutricioniste Arlinda Garuci.

Qendra EQUILYBRA përdor një kit aparaturash italiane të gjeneratës së fundit, të specializuara në dobësim dhe tonifikim të trupit.


Me sloganin "Mirë se vini në të ardhmen", ky set aparaturash po konsiderohet një mrekulli nga klientët dhe ka arritur që brenda një kohe të shkurtër të jetë numër 1 në sektorin e aparaturave që përdorin teknologjinë e avancuar për dobësim dhe tonifikim.

QENDRA E DOBËSIMIT

DËSHMI ME VIDEO:


WEB STORY


NUTRIGJENETIKA

Nutrigjenetika është shkenca që studion marrëdhëniet ndërmjet ushqimit, sëmundjeve dhe trashëgimisë gjenetike, me qëllim elaborimin e një regjimi ushqimor të personalizuar. Në sajë të një bashkëpunimi të ri, qendra EquiLybra sjell për herë të parë në Shqipëri, testet gjenetike të Laboratorit Italian të Gjenetikës, Genoma Group me seli në Romë, duke ju dhënë mundësi të kryeni tek ne analizën e ADN-së suaj dhe të merrni regjimin ushqimor. Testet nuk synojnë rënien nga pesha apo trajtimin e obezitetit, por rritjen e mirëqenies suaj nëpërmjet parandalimit apo lehtësimit nga shumë shqetësime si: lodhje, migrenë, fryrje barku, dermatit e deri tek parandalimi i astmës, sëmundjeve kardiovaskulare, abortit spontan etj.

NUTRIGJENETIKA

DIETA ONLINE

Dëshironi të ulni rreziqet që sjell mbipesha në shëndetin tuaj apo thjesht doni të ndiqni një dietë të përshtatshme dhe të shëndetshme që përmirëson mirëqenien tuaj psiko-fizike? Nëse e keni të pamundur të paraqiteni pranë qendrës EquiLybra në Tiranë, me anë të kësaj faqeje, mund të merrni një regjim ushqimor të personalizuar on-line. Dieta e personalizuar përpilohet në bazë të të dhënave që ju jepni në modulin e mëposhtëm, ndaj është tepër e rëndësishme që këto të dhëna të jenë sa më të sakta. Kontaktoni nutricionisten Arlinda Garuci, për çdo pyetje që mund të keni. Çmimi i dietës është 4.500 LEK të reja ose 40€ dhe mënyrat e pagesës janë: PayPal, Western Union e MoneyGram.

DIETA ONLINE


LIFTING PA BISTURI

Trajtim antirudhë për fytyrë, qafë, dekolte dhe bark.
Trajtim antiakne.
Rimodelim të trupit në rastet e adipozitetit të lokalizuar.
Rimodelim të trupit në rastet e celulitit.

Radiofrequenza është një metodikë joinvazive, e cila riaktivizon eko-sistemin e lekurës. Për indet e gjalla, ajo është një energji kuruese, e cila kundërshton me efikasitet shenjat e plakjes, duke përtërirë indet, rrit oksigjenimin e fytyrës, shkurton fibrat, në menyrë që te rikrijojë tendosjen e lekurës dhe deri duke dyfishuar prodhimin e kolagjenit te ri nga fibroblastet, si dhe shton elastinën e acidin hyjaluronik në mënyrë natyrale.

RADIOFREKUENCA

RIMODELIM I TRUPIT

Kur flitet për "Rimodelim të trupit", të gjithëve mund ti shkoje mendja tek ndërhyrjet kirurgjikale që nuk i pëlqejnë askujt. EQUILYBRA ka mjetet për të modeluar trupin tuaj jo me anë të kirurgjisë, por me aparatura moderne.

Ka disa persona që kanë probleme me mbipeshën, por gati të gjithë kemi probleme me zona të veçanta të trupit tonë që kanë nevojë për trajtim.

Rreth 90% e grave nuk pelqejnë trupin e tyre dhe shohin këmbet shumë të mbushura, ijet tepër të gjëra, celulitin etj.
EQUILYBRA mund të përmiresojë dukshëm pamjen e trupit tuaj dhe të asgjesojë akumulimet e yndyrës në pika të padëshiruara.

RIMODELIM I TRUPIT