SAUNA ME INFRA TË KUQE

SAUNA është nderthurja e avullit, rrezeve infra të kuqe dhe aromaterapisë.

1- Eleminon shumë qeliza të vdekura dhe kryen ajrosjen e lekurës përmes djersës, toksinat dhe mbetjet e trupit nga lëkura.
2- Në rastet e mbipeshës dhe obezitetit, stimulon metabolizmin në sajë të ngrohjes infra të kuqe që arrijne të depërtojnë thellë dhe shumë më mirë se metodat e tjera.
3- Përmirëson qarkullimin e gjakut dhe linfatik, shton aktivitetin e lëkurës, të indeve dhe gjëndrave. Praktikisht sauna është e barabartë me një pastrim të gjithë trupit në thellësi dhe përmirëson lëkurën nga agjentët atmosferikë, nga e ftohta, e ngrohta, nga era dhe nga smogu. Efektet dhe të mirat e saunës ndërhyjnë edhe në zemer, përmirëson rezistencën ndaj infeksioneve, sinozitëve, ftohjes dhe gripit. Kështu që i gjithë organizmi ndjen pozitivitetin e këtij efekti që e bëjnë më aktiv dhe energjik duke rritur kështu dhe imunitetin e trupit.
4- Efekt relaksues i muskujve dhe i gjithë trupit.

APARATURA TË TJERA: