DIETA ONLINE

Dëshironi të ulni rreziqet që sjell mbipesha në shëndetin tuaj apo thjesht doni të ndiqni një dietë të përshtatshme dhe të shëndetshme që përmirëson mirëqenien tuaj psiko-fizike? Nëse e keni të pamundur të paraqiteni pranë qendrës EquiLybra në Tiranë, me anë të kësaj faqeje, mund të merrni një regjim ushqimor të personalizuar on-line. Dieta e personalizuar përpilohet në bazë të të dhënave që ju jepni në modulin e mëposhtëm, ndaj është tepër e rëndësishme që këto të dhëna të jenë sa më të sakta. Kontaktoni nutricionisten Arlinda Garuci, për çdo pyetje që mund të keni: +355692029892.

PYETJE-PËRGJIGJE:


SA KUSHTON DHE SI BËHET PAGESA?

Çmimi i dietës është 4.500 LEK të reja ose 40€ (neto, pa komision) dhe mënyrat e pagesës janë:
Arlinda Garuci, Tiranë
Arlinda Garuci, Tiranë
Pagesën mund ta kryeni para ose pas dërgimit të të dhënave.

KUR DO TA MARR DIETËN?

Duke qenë një dietë e personalizuar dhe jo një dietë standarde, të dhënat duhet të elaborohen nga nutricionistja Arlinda Garuci dhe do t'ju vijë me e-mail brenda 72 orësh nga marrja e pagesës. Sipas kërkesës, mund të merrni dietën në Whatsapp, Viber, Facebook etj.

MUND TË PAGUAJ ME KARTË KREDITI?

Hapni një account PayPal, nëse nuk keni dhe gjatë regjistrimit, mund të shtoni një kartë krediti. Më pas, mund të kryeni pagesën me PayPal: