VIDEO NGA PROGRAME TV:


Opinion, TV Klan
16/06/2020
Tema: "Profesione të reja". Klipi i prezantimit i realizuar nga produksioni i programit Opinion mbi aktivitetin e nutricionistes Arlinda Garuci dhe qendrës EquiLybra.

Top Show, Top Channel
20/02/2018
Tema: "Çfare hane femijet?". Të ftuar në studio me Alban Dudushin janë Blerina Bombaj, Arlinda Garuci, Larisa Haxhi, Florian Agalliu, Alkerta Ibranji, Ersida Teliti, Ina Kasimati dhe Aulona Musta.

  • {{ video.titulli }}
    {{ video.dita }}
    {{ video.descrip }}

Equilybra qendra e dobsimit

Kontakti EquiLybra Tirane