ELEKTROSTIMULATOR MUSKULAR

  • Qendra e Arlinda Garucit
  • Aparaturë elektrostimulimi
  • Elektrostimulator me infra të kuqe
  • SlimUp Must
  • Tonifikim dhe dobësim
  • Eliminim i yndyrës së lokalizuar
  • Elektroda në EquiLybra
  • Elektrostimulator Muskular
  • Aparaturat në Equilybra

Kjo është një aparaturë e fundit, e cila përbëhet nga një burim rrezesh infra të kuqe dhe një elektrostimulator muskular. Aplikimi i tyre mundëson dobësim, modelim në pjesët e duhura dhe tonifikim të muskujve.

Me këtë aparaturë arrijmë të eliminojmë yndyrën e tepërt të lokalizuar në bark, vithe e kofshë dhe në të njëjtën kohë të rrisim tonifikimin e muskujve. Gjithashtu kjo aparaturë ofron një përgjigje konkrete për problemin e celulitit.
Disponon edhe një seksion për trajtimin e muskujve të fytyrës, duke përdorur një valë shumë të ëmbël që kalit dhe ngre këta muskuj të hollë.
Kjo aparaturë është fryt i një projekti të gjatë kërkimor, efikasiteti i të cilës është verifikuar shkencërisht në të gjitha aspektet mjekësore, teknike dhe normative.
Elektroda per dobesim
Elektroda me infra te kuqe

APARATURA TË TJERA:


Kontakti EquiLybra Tirane