LIPO LASER

  • Trajtim me lipolazer ne Equilybra
  • Lipo lazer per celulit
  • Reduktim dhjami/yndyre
  • Pa efekte anësore
  • Funksionet natyrore metabolike
  • Lipolaser ne Tirane
LIPO LAZERI lëshohn energji të ulët lazeri dhe trajtimi për humbjen e yndyrës është krejtësisht jo invaziv, i sigurt dhe nuk ka efekte anësore. Energjia lazer depërton në sipërfaqen e lëkurës dhe stimulon membranat e yndyrës, duke bërë që qelizat e yndyrës te zvogëlohen. Trigliceridet yndyrore rrjedhin nga membranat qelizore të prishura dhe derdhen në hapësirën intersticionale, ku ato gradualisht kalojnë nëpër funksionet natyrore metabolike të trupit pa asnjë efekt të dëmshëm fiziologjik. Ky proces ul ndjeshëm yndyrën tek pacientët.
Lipo Lazer përfshin aplikimin e një lazeri shumë të ndjeshëm për të shpërndarë depozitat e yndyrës të vendosura në shtresat e sipërme të lëkurës sonë. Energjia që del nga lazeri thyen qelizat e yndyrës duke lënë në trup yndurën në formë te lëngshme. Kjo substancë eliminohet natyrshëm përmes proceseve te trupit tonë, por ky mund të përshpejtohet kur kombinojmë trajtimin me Presoterapi. Është gjithashtu e vërtetuar se lazeri vetë është i rëndësishëm në nxitjen e prodhimit të kolagjenit, duke forcuar kështu lëkurën tonë.

Lipolazer ne Tirane
Trajtim me Lipolaser

APARATURA TË TJERA:


Kontakti EquiLybra Tirane