ARLINDA GARUCI

Nutricioniste
Spitali Amerikan Arlinda Garuci
Arlinda Garuci ka studiuar Erboristeri, Alimentazione dhe Shkencë e Teknologji Ushqimore në Itali, Master në "Shkencat e të ushqyerit dhe aplikim dietik" në Universitetin Sapienza, Romë. Ka punuar në Erboristeri dhe gjithashtu në Farmaci (Reparti Omeopatik) e më pas, si nutricioniste për dieta individuale në një qëndër dobësimi në Milano. Pas këtyre eksperiencave të bukura në Itali, në Mars 2014, hap qendrën e dobësimit EQUILYBRA në Tiranë, për ti dhënë përgjigje çdo problemi në lidhje me mbipeshën, nënpeshën dhe modelimin e trupit.

Ka punuar si nutricioniste pranë Spitalit Amerikan 3 në Tiranë dhe aktualisht është lektore për nutricionin në Bio Save Tirana. Nëse e keni të pamundur të paraqiteni pranë qendrës EquiLybra në Tiranë, tani mund të merrni një regjim ushqimor të personalizuar on-line.

DIETA ONLINE


Eni Çobani Arlinda Garuci
EquiLybra Arlinda Garuci
Qendra EquiLybra Arlinda Garuci
Kozeta Kurti Arlinda Garuci
Beatrix Ramosaj Arlinda Garuci
Arlinda Garuci Milano
Multimedia

PROGRAME TV:

TOP SHOW, TOP CHANNEL

Tema: "Çfarë hanë fëmijët?"

Të ftuar në studio me Alban Dudushin janë Blerina Bombaj dhe Arlinda Garuci.
20/02/2018

PASDITE, TOP CHANNEL

Tema: "Menuja e kopshteve"
Te ftuar: Arlinda Garuci, Alma Demiraj, Mirela Dibra dhe Jolanda Hysko.
19/02/2018
Më shumë video

BOTIME NË REVISTA:

Arlinda Garuci ne revisten Femra moderne
Arlinda Garuci ne revisten Shije, gusht 2015
Arlinda Garuci ne revisten Shije, maj 2015
Arlinda Garuci ne revisten Shije, prill 2015
Arlinda Garuci ne revisten Femra Moderne 2
Arlinda Garuci ne revisten Per Ju Diabetike
Më shumë

Shërbime të tjera:


Kontakti EquiLybra Tirane