FOTO TË QENDRËS:

Ekuilibra Tirane
Qendra EquiLybra
Qendra e dobsimit EquiLybra
Equilibra ne Tirane
Ekuilybra ne Tirane
Qendra e Arlindes, Arlinda Garucit
Më shumë foto

DËSHMI ME FOTO:

Dobsim ne Tirane
Humbje ne peshe ne Tirane
Qendra dobsimit
Qendra e Arlindes, Arlinda Garucit
Dieta ne Tirane
Qender dobsimi ne Tirane
Më shumë foto


PROGRAME TV:

TOP SHOW, TOP CHANNEL

Tema: "Çfarë hanë fëmijët?"

Të ftuar në studio me Alban Dudushin janë Blerina Bombaj dhe Arlinda Garuci.
20/02/2018

PASDITE, TOP CHANNEL

Tema: "Menuja e kopshteve"
Te ftuar: Arlinda Garuci, Alma Demiraj, Mirela Dibra dhe Jolanda Hysko.
19/02/2018
Më shumë video

PREZANTIMI I APARATURAVE:


BOTIME NË REVISTA:

Arlinda Garuci ne revisten Femra moderne
Arlinda Garuci ne revisten Shije, gusht 2015
Arlinda Garuci ne revisten Shije, maj 2015
Arlinda Garuci ne revisten Shije, prill 2015
Arlinda Garuci ne revisten Femra Moderne 2
Arlinda Garuci ne revisten Per Ju Diabetike
Më shumë botime

Kontakti EquiLybra Tirane