Lista e Çmimeve / Paketat

Lista e çmimeve

 • Elektrostimulator slim ultra  SLIM ULTRA 🔥
  Paketa e plotë e dobësimit ku përfshihen konsulenca dietike, analiza trupore, dieta dhe 32 seanca dobësimi.
  Lek: 40.000
  EUR 350
 • Qender slim Tirane  SLIM UP 🔥
  Paketa bazike e dobësimit ku përfshihen konsulenca dietike, analiza trupore, dieta dhe 15 seanca dobësimi.
  Lek: 25.000
  EUR 220
 • Paketa dobesimi  ULTRA PLUS 🔥
  Trajtim më i kompletuar ku 32 seancave të dobësimit, i ndërthurim 8 seanca me radiofrekuencë për një trajtim më efikas.
  Lek: 80.000
  EUR 700
 • Dobesim per vipa  V.I.P AREA
  Për ata që dëshirojnë privacy, trajtimi bëhet në një zonë të veçantë me dush, WC, TV, Hi-Fi. Vlen për të gjitha paketat.
  Çmimi i paketës +
  Lek: 5.000
  EUR 40
 • Lipolaser Tirane  LIPOLASER
  Një trajtim që përfshin 1 seancë LipoLaser dhe 1 seancë Presoterapi dhe mund të përsëritet deri 2 herë në javë.
  Lek: 3.000
  EUR 25
 • Trajtim celulit dhe depositet  LIPODAY
  Vetëm 1 seancë në zonën problematike (celulit/depositet) me ampulat përkatëse dhe radiofrekuencë.
  Lek: 5.000
  EUR 40
 • Ampula me acid hyaluronik  ELISIR
  Trajtim antirudhë për fytyrë, i përbërë nga 4 seanca me radiofrekuencë dhe ampula me acid hyaluronik.
  Lek: 14.000
  EUR 110
 • Trajtim antirudhë për fytyrë  FRESH SKIN
  Trajtim antirudhë për fytyrë, i përbërë nga 4 seanca pa acid hyaluronik, por vetëm me radiofrekuencë.
  Lek: 12.000
  EUR 90
 • Trajtim efikas anti-akne  NOVA SKIN
  Trajtim efikas anti-akne me Bio Life Poration, i përbërë nga 4 seanca vetëm me ampula kundër yndyrës.
  Lek: 10.000
  EUR 80
 • Trajtim anti-akne me radiofrekuencë  NOVA SKIN PLUS
  Trajtim anti-akne, i përbërë nga 4 seanca me ampula kundër yndyrës dhe radiofrekuencë.
  Lek: 14.000
  EUR 110
 • Konsulenca dietike  KONSULENCA DIETIKE
  Nëse zgjidhet një nga paketat ose dieta, konsulenca është falas
  Lek: 1.000
  EUR 8
 • Diete e personalizuar  DIETA INDIVIDUALE
  Në rast se zgjidhet një paketë SLIM apo LIPOCELL, dieta është falas
  Lek: 5.000
  EUR 40
 • Qender dietike online  DIETA ON-LINE
  Diete e personalizuar on-line. PayPal, Western Union e MoneyGram.
  Lek: 4.500
  EUR 40
 • Seanca presoterapie  1 SEANCË PRESOTERAPI
  Aparaturë e sofistikuar elektronike për drenazh dhe presomasazh
  Lek: 2.000
  EUR 17
 • Seanca me sauna  1 SEANCË SAUNA
  Nderthurja e avullit, rrezeve infra të kuqe dhe aromaterapisë
  Lek: 2.000
  EUR 17


Kontakti EquiLybra Tirane