Kjo faqe përdor cookies vetëm për statistika. Më shumë info  
KONTAKTONI:
Ju ftojmë të prenotoni një takim me nutricionisten Arlinda Garuci për çdo pyetje që mund të keni dhe për të krijuar një program të detajuar sesi mund t'ju ndihmojmë që të arrini peshën tuaj ideale.

Mund të konsultoni faqen e paketave dhe listën e çmimeve, si dhe faqen e pyetjeve që na bëhen më shpesh.

Ju mirëpresim!


Orari: E Hënë - E Shtunë 09:00 - 19:30
Cel: 069 2029892
E-mail:
EquiLybra Blvd. Bajram Curri, Nd 124 (Prapa Kinema Agimit) TIRANË

Na ndiqni në faqen e rrjeteve sociale për të na dhënë mundësinë që të jemi akoma më pranë jush
Your browser doesn't support HTML5 video.