Kjo faqe përdor cookies vetëm për statistika. Më shumë info  
ARLINDA GARUCI
Nutricioniste & Erboriste
Më lejoni të prezantohem: Emri im është Arlinda Garuci. Kam studiuar mjekësi bimore dhe shkencat e të ushqyerit në "Università Popolare Aemetra" në Milano. Kam punuar në Erboristeri në Milano dhe gjithashtu në Farmaci (Reparti Omeopatik). Së fundmi kam punuar si nutricioniste për dieta individuale në një qëndër dobësimi. Pas këtyre eksperiencave të bukura në Milano, sot jam në Tiranë bashkë me EQUILYBRA për ti dhënë përgjigje çdo problemi në lidhje me mbipeshën dhe modelimin e trupit.

Nga Qershori 2017, jam edhe nutricioniste e Spitalit Amerikan në Tiranë.


Të mbash një dietë është një hap i rëndësishëm, i cili kërkon bashkëpunim, vullnet dhe durim. Këshilloj që të mbështeteni gjithmonë tek një specialist, kur vendosni të fillloni një dietë dhe ti shmangni të ashtuquajturat "mrekulli" nga revista të ndryshme, dieta të cilat i konsideroj shumë të rrezikshme për organizmin. Duhet të jeni të kujdesshëm në premtimet që ju bëhen për renie të shpejtë në peshë, sepse pesha duhet humbur gradualisht në masë yndyrore dhe jo në masë muskolare.

Ju ftoj të më kontaktoni për të prenotuar një konsulencë dietike dhe bashkë të arrijmë objektivat tuaja për një peshë ideale dhe një stil jetese të ekuilibruar.


Video nga programe TV:

Më shumë video

Botime në revista:

Më shumë

Your browser doesn't support HTML5 video.